Aanmelding actie Den Haag woensdag 16 oktober

Beste leden en donateurs,  

De Agractie van 1 oktober zal jullie niet ontgaan zijn. Velen van jullie zijn hiervoor naar het Malieveld geweest. De actie trok veel belangstelling met overwegend positieve reacties. Helaas heeft de actie nog niet het gewenste effect gehad. Daarom staan er voor aanstaande woensdag weer acties gepland. Deze keer niet naar het Malieveld maar richting het RIVM (rijks instituut volksgezondheid en milieu) en de tweede kamer.

Om onze steun uit te dragen bieden wij de mogelijkheid om per trekker (eigen vervoer) of bus richting Den Haag te gaan.Hiervoor hebben wij zelf een bus geregeld

De planning voor de bus ziet er als volgt uit:

7:15 vertrek Van der Valk (Wieringerwerf)

9:30 Aankomst RIVM (Bilthoven)

12:00 Vertrek richting de tweede kamer.

16:00 vertrek richting Wieringerwerf.

18:00 Van der Valk.

De trekkers zullen rechtstreek naar Den Haag rijden zonder tussenstop bij het RIVM. De verwachting is dat meer dan 100 trekkers vanuit Noord – Holland richting Den Haag zullen rijden. De planning hiervan zal de komende dagen vorm krijgen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan aan op de website onder vermelding van je naam en of je per bus of trekker mee wilt gaan. De bus heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Vol =  vol.

We houden je de komende dagen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

het AJW-bestuur, 

Patrick de Wit, Mark van Essen, Jos de Nijs, Jacob van der Zaag, Niek de Bruijckere, Noor Rezelman, Bart Hotting en Jari Wiegersma.

Aanmelding via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

 Bij deze meld ik mij aan voor de bus naar Den Haag Bij deze meld ik mij aan met de trekker