Het nieuwe seizoen is van start!

De afgelopen periode hebben we als bestuur van de Agrarische Jongeren Wieringermeer een rustige bestuursperiode achter de rug in verband met de zomerdrukte. Gisteravond heeft de eerste bestuursvergadering weer plaats gevonden om ervoor te zorgen dat we in de vijf maanden van November t/m Maart weer interessante avonden voor jullie kunnen organiseren! Daarnaast wordt het komende jaar op tweede Pinksterdag weer een trekkertrek georganiseerd waar de eerste voorbereidingen binnenkort ook al voor getroffen zullen worden.

Op vrijdagavond 15 juli hebben we een zomeruitje gehad, aan het begin van de avond zijn we bij grasdrogerij Hartog in Abbekerk geweest, hier hebben we een presentatie gekregen over het reilen en zeilen van het bedrijf. Hierna hebben we een rondleiding door de drogerij gekregen waar we het hele proces hebben kunnen volgen van de aankomst met de vrachtwagen totaan het eindproduct geschikt voor de afnemer.
Vervolgens zijn we naar het nieuwe pand van Kraakman Perfors geweest waar we een rondleiding door het gebouw gehad hebben. Hier was van alles te zien zoals de nieuwe machines in de showroom, een hal vol gebruikte machines, de werkplaats en niet te vergeten het magazijn. Om de avond goed af te sluiten hebben we hier in de kantine de interessante avond nabesproken onder het genot van een biertje.

In de kop van Noord-Holland wordt morgen een trekkertrek-wedstrijd georganiseerd in Burgervlotbrug. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Interboys, de bestuursleden zullen welbekend zijn van de trekkertrek-wedstrijden in de regio, en rijden zoals de naam al doet vermoeden met International trekkers. Het belooft een mooi evenement te worden met goed weer er bij! Kortom, een nuttige zondagsbesteding! Voor meer informatie zie: interboys.nl

inter

 

 

 

 

 

img_4405 img_4407