Laatste ledenavond van seizoen 2016-2017

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Het voorjaar begint langzamerhand dichterbij te komen, dus hoog tijd voor onze laatste ledenavond van dit seizoen!

Graag nodigen wij jullie uit voor deze ledenavond die vanavond om 20:00 van start zal gaan in Café ‘Bij de Buren’.

Pierre Spruyt zal de avond beginnen met een interessant verhaal over stroom. Pierre is eigenaar van het bedrijf Metrax. Dit is een bedrijf wat zich bezig houdt met het bundelen van stroom bij agrarische bedrijven, met als doel zo goedkoop mogelijk stroom voor deze bedrijven. Hij zal ons onder andere vertellen hoe hij dat doet. Ook zal Pierre in grote lijnen uitleggen hoe een stroomrekening te lezen is.

Na de pauze is het woord aan André van der Weijde, commercieel directeur van CAV Agrotheek. CAV Agrotheek is onder andere gevestigd in Wieringerwerf, is leverancier/dienstverlener in onder andere gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden. Deze lokale onderneming is ondertussen uitgegroeid tot een landelijke speler. André zal met ons wat actualiteiten langslopen en uitleg geven over de recent plaatsgevonden overname van Heyboer BV door CAV Agrotheek en CZAV.

We hopen je deze avond te zien!

Na deze ledenavond zal het bestuur zich weer richten op het organiseren van de trekkertrek die op 5 juni (2e pinksterdag) weer plaats zal vinden.

Met vriendelijke groet, het AJW-bestuur,

Edo Bouthoorn, Mark van Essen, Jos de Nijs, Jelmer Wijman, Arno Vriesman, Jos Laan, Jacob van der Zaag en Patrick de Wit.