Ledenavond 14 december 2017

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Nadat we de eerste ledenavond van het nieuwe seizoen hebben gehad. Staat nummer twee alweer voor de deur. Sinterklaas is nog maar net de deur uit of de Kerstman staat er weer. Om de tijd tussen deze feestdagen goed te benutten gaan we onze decemberavond houden.

Graag nodigen wij jullie uit voor onze tweede ledenavond van dit seizoen:

Donderdag 14 december 2017
De Polderzaal in Café ‘Bij de Buren’ te Wieringerwerf
Aanvang 20:00 uur

De eerste spreker van de avond is Geert Horlings teeltadviseur van HLB plant. HLB ontwikkelt voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant en bodemgezondheid. Deze kennis die ze hiermee op doen wordt dan omgezet in bruikbare en praktische kennis waar u als teler iets mee kunt. Als voorbeeld wordt de ontwikkeling van een app genoemd waarmee plantenziektes in aardappels te herkennen is en het in kaart brengen van gewasstadia met behulp van precisie landbouw. Als thema voor deze avond is gekozen voor “Waar gaan we naar toe, wat brengt ons de toekomst”.

Na de pauze is het woord aan Michel Wesselink. Michel is werkzaam als projectmanager bij Huizing Harvest. Huizing Harvest is actief als dienstverlener in de internationale agrarische sector. Wereldwijd zenden zij Nederlanders uit naar diverse agrarische bedrijven. Michel zal wat vertellen over de mogelijkheden voor jongeren om in het buitenland te werken. Dit zal hij illustreren met diverse foto’s en verhalen.

Kortom, het belooft weer een interessante avond te worden en we hopen je hier dan ook te zien.

Met vriendelijke groet, het AJW-bestuur,

Edo Bouthoorn, Mark van Essen, Jos de Nijs, Jelmer Wijman, Arno Vriesman, Jos Laan, Jacob van der Zaag en Patrick de Wit.