Ledenavonden seizoen 2017-2018

Beste leden, donateurs en geĆÆnteresseerden,

Na deze droge zomer en natte oogstperiode waarbij met name de aardappeloogst in vele gevallen zeer moeizaam ging is nu de herfst in volle gang. Dit betekent ook dat het agrarische jongeren seizoen 17/18 weer gaat beginnen.

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste ledenavond van dit seizoen op donderdag 9 November. Deze ledenavond vindt plaats in de Polderzaal in Cafe bij de Buren te Wieringerwerf. Om 20:00 zal de avond geopend worden.

De eerste spreker van de avond is Sven Kamphues, Projectmanager bij Nuon. Momenteel is Sven werkzaam als projectmanager bij de ontwikkeling van verschillende zonneparken op land, waarbij onder andere in de Wieringermeer. Hierbij worden in combinatie met Windpark Wieringermeer verschillende synergievoordelen gecreƫerd. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn onder andere, de huidige stand van zaken van het zonnepark en de voor- en nadelen van een zonnepark t.o.v. zonnepanelen op daken.

Na de pauze is het woord aan Bertran de Lange van ECW netwerk. Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) is de particuliere netbeheerder voor gas, elektra en warmte productie en transport op Agriport A7. Bertran zal ons uitleggen wat ECW nu doet en welke plannen ze hebben voor de toekomst.

De data van de volgende ledenavonden zijn ook bekend, deze zullen plaats gaan vinden op:
14 December 2017
18 Januari 2018 (jaarvergadering)
8 Februari 2018
8 Maart 2018

We hebben ook dit seizoen weer veel interessante onderwerpen op het programma staan en hopen jullie op onze ledenavonden te zien!

Met vriendelijke groet, het AJW-bestuur,

Edo Bouthoorn, Mark van Essen, Jos de Nijs, Jelmer Wijman, Arno Vriesman, Jos Laan, Jacob van der Zaag en Patrick de Wit.