Trekkertrek nieuws!!

Het programma voor de trekkertrek is bekend, en het programmaboekje staat online!
Onder het kopje trekkertrek is hier meer informatie over te vinden.

Aanstaande zaterdag (27 mei) is het mogelijk om je trekker proef te wegen om er voor te zorgen dat je nog de tijd hebt om je trekker te belasten of te ontlasten met gewicht! Vanaf 10:00 tot 12:00 kun je bij de weegbrug van Gert Meester/Jan Verhulst aan de Havenweg 12 te Wieringerwerf gratis wegen voor de trekkertrek.

Inmiddels hebben we al veel aanmeldingen van vrijwilligers, wij zullen binnenkort contact opnemen over de planning hiervoor. Meer vrijwilligers worden nog gezocht, wil jij ons helpen bij de opbouw, de dag zelf of het afbouwen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Dit jaar hebben we de nieuwe < 7 ton hobby sport geïntroduceerd, in deze klasse gaan elf trekkers strijden om de hoogste score, zonder dat zij voor de vermogenstester hoeven. Dit houd in dat het vermogen vrij is! Daarnaast zijn de regels voor deze klasse dat het maximale motortoerental 2700 toeren mag zijn, de maximale trekhaakhoogte is 60 cm, daarnaast mag deze trekker maximaal 3 meter breed zijn en evt. voorzien zijn van dubbellucht, wat in de andere klasses niet is toegestaan.

De voorbereidingen voor de trekkertrek zijn inmiddels getroffen en wij hebben er zin in! We hopen op mooi weer en dat we er samen een mooi evenement van kunnen maken.

We hopen u te zien op 5 juni!!

Het AJW bestuur en de trekkertrek-commissie,

Edo Bouthoorn, Mark van Essen, Jos de Nijs, Jelmer Wijman, Jos Laan, Arno Vriesman, Patrick de Wit , Jacob van der Zaag, Jaap Hotting en Steven Bruin.