Ledenavond

22-12-2022

Uitnoding downloaden: Downloaden

Uitnodiging Ledenavond Agrarische Jongeren Wieringermeer
Donderdag 22 december 202
Aanvang om 20:00
Café Bij De Buren, Brinkweg 15 te Wieringerwerf
Beste leden en donateurs,
Graag nodigen wij jullie uit voor een agrarische jongeren ledenavond!
Deze avond zal gevuld worden door een tweetal sprekers. Een daarvan is Lotte van Dueren den Hollander. Zij is 25 jaar en komt van een akkerbouwbedrijf in de Hoeksche Waard (www.geduho.nl | Insta @hoekschewaardappel). Haar broer en neef zijn de opvolgers. Zelf werkt ze fulltime bij BO Akkerbouw als Coördinator kennis en is zij bestuurslid bij het HAJK. Ze komt graag over beide organisaties wat meer vertellen. Onder andere, hoe ziet het onderzoeksprogramma van BO Akkerbouw eruit? Wat doet BO Akkerbouw voor jullie? En wat doet het HAJK voor jullie?
De tweede spreker van de avond zal zijn Pieter Vlaar. Hij is business development manager bij Vertify. Vertify is een van de partners bij het project Zoetwaterboeren. Het project Zoetwaterboeren zet in op het ontwikkelen, onderzoeken en demonstreren van een duurzaam watersysteem in de volle breedte: van wateraanbod,-opslag,-vraag,-gift tot waterkwaliteit. Pieter Vlaar zal ons meer gaan vertellen over dit project en wat het voor een teler zou kunnen betekenen.
Na afloop van de presentatie is er voldoende gelegenheid om een lekker drankje en het welbekende broodje bal te consumeren!
Het belooft een interessante en gezellige avond te worden dus zorg dat je erbij bent.
Met vriendelijke groeten,
Niek de Bruijckere, Jari Wiegersma, Bart Hotting, Casper van Woerkom, Noor Rezelman, Martijn ten Have, Jan Appelman en Timo Beetsma

Scroll naar boven